het seizoen is weer begonnen

06 september 2014

De eerste 2 opkomsten van het nieuwe seizoen zijn alweer begonnen, daarbij hebben we afscheid genomen van onze oude Akela Jackelien Heemstra.

 

 Zaterdag 30 augustus begonnen de welpen en de scouts het seizoen met een groot gezamelijk spel wat hun de activiteiten liet zien voor het aankomende jaar.

Na deze opkomst hebben we afscheid genomen van Jackelien Heemstra, die stopt met het leiding geven bij de welpen. Omdat Jackelien zich vroeger al inzette als leiding en nu het weer een tijdje heeft opgepakt kon de groep dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Na de opkomst kreeg ze nog een grote bos bloemen en een aandenken van de welpen. Jackelien bedankt voor al je inzet bij de welpen!

Vandaag hebben de welpen en de scouts bootjes gemaakt. De welpen van melkpakken en eierdozen, de scouts van takken en touw. De scouts moesten hun bootje zo maken dat er daarna een vuurtje op gemaakt kon worden. Na een succesvolle tewaterlating zijn 2 dappere scouts en een welp nog in een kano de bootjes terug gaan halen.

We kijken uit naar een mooi nieuw seizoen vol mooie activiteiten en nieuwe leden. 

 Terug