Themakleding

04 juli 2018

Niet lang meer en dan gaan we al weer op zomerkamp. En dit jaar gaan we massaal verkleed als Galliërs, Romeinen of Egyptenaren.Niet lang meer en dan gaan we al weer op zomerkamp. Elk jaar is er weer een ander thema en dit jaar gaan we zo'n 2000 jaar terug in de tijd. Heel Gallië was toen veroverd door de Romeinen. Alhoewel, heel Gallië? Nee, 1 klein dorpje bleef dapper weerstand bieden tegen de Romeinse overheersing. Maar Asterix en Obelix, want over hun dorpje hebben we het hier, hadden ook wel eens hulp nodig. En dit zomerkamp hebben ze onze hulp nodig. En natuurlijk gaan wij ze helpen!

Ook wij kunnen soms wel wat hulp gebruiken. Zo heeft Feestwinkel XL een groot aanbod van verkleedkleding waar wij, misschien al dit zomerkamp, gebruik van kunnen maken. Zo kunnen we ons makkelijk verkleden als Galliër, Romein of Egyptenaar.

NB voor alle ouders: Dit bericht betekent overigens niet dat wij van u verwachten dat de welpen, scouts of explorers hun themakleding op deze manier dienen te regelen. Eventuele vragen over de themakleding en wat de bedoeling is mag u natuurlijk altijd aan de leiding stellen.Terug